Granvia Park

Despre Noi

Concept

Gran Via Park este unul din cele mai apreciate ansambluri rezidențiale din sectorul 6: dezvoltat pe fosta platformă Electrotehnica la intersecția bvd Timișoara cu strada Lujerului este astăzi ”acasă” pentru o comunitate de aproximativ 1.000 de familii: studenți, cupluri la început de drum, sau tinere familii cu copii mici.

Gran Via Park este apreciat pentru calitatea spațiului locuit, a finisajelor și a spațiilor comune, pentru facilitățile cum ar fi super-marketul Lidl și parcul din complex, vecinătatea mall-ului Plaza România dar și o bună conexiune cu mijloacele de transport în comun: stația de tramvai în fața complexului, metrou Lujerului la 15 minute de mers pe jos și alte autobuze în zonă.

Proiect

Cu 1.000 de apartamente deja livrate, în toamna anului 2020 au început vânzările pentru ultima fază a acestui ansamblu: două blocuri cu 220 de apartamente și spații comerciale la parter.

Cele două noi blocuri propun numeroase compartimentări, după un design contemporan, oferind un nou stil de viață celor pentru care sectorul 6 este o zonă de interes.

În această ultimă fază, dezvoltatorul va finaliza și amenajarea parcului interior și a spațiilor verzi adiacente, cu o suprafață totală de 5.380 mp, construite în proporție de 50%.

Dezvoltator

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale, ce au schimbat în bine fața orașului. Investițile pe piața românească depășesc 200 de milioane de EUR.

Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat pe piața bucureșteană 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, vis a vis de Plaza Mall, Timișoara 58, la 15 min de stația de metrou Gorjului și Aviației Apartments (foto dreapta), în apropiere de Mall Promenada.

Gran Via Marina este cel de-al patrulea proiect din portofoliu. Gran Via este unul dintre cei mai premiați dezvoltatori rezidențiali din România.

Dezvoltator multi-premiat

Gala Profesionistilor in Imobiliare, Gran Via Park, Premiu pentru Impact Pozitiv în Comunitate

Real Estate Magazine, Gran Via – Dezvoltatorul Anului 2019 în România

CIJ Awards 2019, Gran Via Park, Best Standard Residential

CIJ Awards 2018, Gran Via Park, Best Standard Residential