Granvia Park

Finisaje & Dotari

Date generale cu privire la structură

INFRASTRUCTURA

Structura de rezistenta din beton armat monolit (C30/37, 35/45) este realizata la partea de infrastructura, dintr-un subsol general pe doua niveluri, S2+S1,avand pereti cu grosime de 30cm, respectiv 40cm.
Planseele sunt de tip dala de beton armat cu grosimea de 25 cm avand grinzi de 40x70cm respectiv 30 x 55 cm, iar fundatia este de tip radier general din beton armat, cu grosimea de 50 cm pe zonele de parcare si 120 cm in zonele aferente blocurilor, inaltimea unui nivel de infrastructura fiind de 3,20 m Subsol 1 si 2.80 subsol 2.

SURASTRUCTURA

La partea de suprastructura, sistem structural alcatuit din beton armat monolit (C30/37, C35/45), cu diafragme de beton de 20, 30, 40 respectiv 50 cm grosime, planseele sunt tip dala de beton armat, cu grosimea de 25cm, cu grinzi perimetrale (40x70cm) iar inaltimea unui nivel curent este de 3.00 m.
Scarile sunt din beton armat iar balustradele si scarile exterioare din structura metalica.

Fatade / Pereti si tamplarie exterioara

Brand ferestre si usi balcon: Salamander Stream Line 76, grosime 76 mm (5 camere), culoare alb/antracit, feronerie Roto, tripan 40 mm (Lowe+Float+4Season);

Inchiderile exterioare sunt realizate din zidarie de blocuri ceramice cu goluri verticale de 20 cm grosime si cu bca de grosime de 20 cm, cu tencuiala mecanizata de var-ciment/ipsos la interior si izolata la exterior cu termosistem, realizat din polistiren de 10 cm, fixat in dibluri, vata bazaltica pe zonele de grinzi exterioare, masa de spaclu pentru suport, plasa fibra de sticla, adeziv si tencuiala decorativa de culoare gri, alb si bej.
Glafurile exterioare sunt metalice, vopsite in camp electrostatic culoare gri antracit, iar cele de interior din PVC de culoare alba.

Pereti interiori si tavane

Peretii interiori alcatuiti din zidarie de blocuri ceramice cu goluri verticale in grosime de 20 cm si zidarii din BCA de 20 cm pentru delimitare apartamente, respectiv de 11.5 cm pentru compartimentare interioara; La interior se aplica tencuiala mecanizata de var-ciment/ipsos, glet, vopsea lavabila alba pe pereti si tavane, placare faianta si gresie portelanata, de diferite dimensiuni, la pereti in bai si bucatarii.
Holurile aferente partilor comune vor fi placate cu gresie portelanata.

Gips carton

Sistemul de gips carton va fi folosit pentru scafe la tavane pe spatiile comune si la mascarea niselor de instalatii. Pentru acestea din urma sistemul va fi montat pe structura metalica de 50 mm, fonoizolata cu vata minerala de 5 cm.

Hidroizolatii

Bai – monocomponenta 
Balcoane – monocomponenta de exterior

Pardoseli – gresie sau parchet laminat

Pardoselile din interiorul apartamentelor sunt de doua tipuri:

  •  placate cu gresie portelanata diferite dimensiuni, R9, in bai si bucatarii, iar gresie portelanata, diferite dimensiuni, R11, pe terase/balcoane.
  • Parchet laminat, grosime 8 mm, rezistent la trafic domestic montat pe holuri, camera de zi si dormitoare.

Acoperisul este de tip terasa

Hidroizolatia terasei va fi realizata cu membrana bituminoasa avand in componenta ei stratul de difuzie,bariera contra vaporilor, termoizolatie din polistiren expandat EPS 100, beton de panta si 2 straturi de membrana bituminoasa.

Instalatii sanitare si canalizare

Instalatiile sanitare care asigura alimentarea cu apa a consumatorilor din apartamente(bai,centrala termica, bucatarii) vor fi realizate prin distributie orizontala cu teava de tip PE-X pozata in pardoseala.
Baile vin echipate cu: lavoar+baterie, wc, cada/cadita+baterie+consola dus.
Brand robinete:
Brand Vas WC, Lavoar, Cada: Ideal standard

Alimentarea cu apa rece va fi facuta din reteaua publica pana in camera tehnica de unde debitul necesar fiecarui apartament va fi asigurat de grupuri de pompare apa potabila.

Apele pluviale sunt preluate si captate de un sistem pluvial in interiorul proprietatii, iar evacuarea lor, cat si a apelor uzate si menajere, se face in reteaua publica de canalizare a orasului.

Contorizarea consumului de apa se face individual pentru fiecare apartament.

Ascensoare

Marca: ThyssenKrupp Elevator;
Capacitatea 630kg;
Viteza circulatie: 1.6m/s.

Usi intrare apartament / usi interioare

Usi intrare: usa metalica

Instalatii termice si de climatizare

Brand centrala apartament: Buderus
Radiatoare Copa Konveks

Centrala proprie de apartament: Buderus in condensatie dimensionata in functie de necesitatile fiecarui tip de apartament.

Radiatoarele din otel, culoare alb, port-prosop in bai.

Constructiile vor fi racordate la sistemul public de alimentare cu gaze naturale si contorizarea se va face individual.

Incalzirea va fi prin intermediul unei centrale termice pe gaz montata in apartament, iar distributia agentului termic se va face prin intermediul radiatoarelor si tevilor de tip PE-X, tevi pozate in pardoseala.
Radiatoarele sunt din otel, marca Copa Konveks, in dormitoare, living , bucatarii, iar in bai radiatoarele vor fi de tip port prosop.

Instalatii electrice

Brand: Schneider/Gewis
Prize si intrerupatoare de culoare alba, montate in toate camerele. Priza de TV si internet va fi montata atat in camera de zi, cat si in dormitoare.

Instalatia de joasa tensiune este realizata din conductori de cupru FY1.5 iluminat, respectiv FY2.5 prize, pozate in tuburi de protectie.

Tablou electric complet echipat, ventilator electric bai, unitate interioara interfon, aparataj electric (prize/intrerupatoare).

Iluminarea spatii comune si exterioare cu corpuri de iluminat tip LED (consum redus)

Constructia va fi racordata la sistemul public de electricitate.
Contorizarea se va realiza individual pe fiecare apartament.

Internet/TV

Servicii de telefonie, internet si cablu prin fibra optica + cablu coaxial.
Furnizori Vodafone Romania, si RDS – RCS.

Faianta bai si bucatarii

Gresie & faianta portelanata.